viernes, 14 de octubre de 2016

Guadassuar


Catàleg Funciones de comisariado: Xelo CampsMiguel Ferrer y Rafael Masiá.

1 comentario:

  1. Hola, Em dic Eva Cortès i Giner (Eva Trònia). Sóc de Corbera. Sóc llicenciada en Pintura i Gravat i tinc el doctorat en Belles Arts per la facultat de sant Carles de València. Visc a Tarragona cada dia faig classes de Visual i Plàstica, Dibuix tècnic, Fonaments de les Arts, Còmic, Il·lustració i tècniques pictòriques a un bon grapat d'alumnes adolescents de l'Institut de secundèria Pons d'Icart de Tarragona. Tot i que vaig molt liada mai deixe de pensar i treballar en les meves creacions, que sempre tenen a veure amb el món de la imatge, pintada i gravada.
    Des de fa un temps vaig a casa, a València, diria més com de turista, perquè amb el pas del temps hi vaig a veure la família i els amics (que no és poc) però quan em vaig assabentar de les activitats que feu des d'aquesta associació d'artistes i que esteu oberts a nous socis, (no sé si és la denominació més precisa) em van venir moltes ganes de participar-hi.
    Si voleu podeu enviar-me informació de com participar del vostre "club" tan especial. El meu correu és el següent: evacig@gmx.es
    Només, vos vull felicitar per les accions que aneu fent; em semblen molt interessants. Espere amb emoció la vostra resposta. moltes salutacions, Eva Trònia.

    ResponderEliminar